0

Se încarcă...

Interviu Online

  Bună și bine ai venit la interviul nostru digital. Odată terminat interviul, vei primi rezultatul pe e-mail și vei afla dacă ai fost sau nu selectat pentru postul nostru. Înainte de a începe interviul, te rugăm să citești cu atenție următoarele

  1. Interviul va dura aproximativ 10 minute și nu poate fi întrerupt sau reluat.

  2. Pentru acest interviu, vei avea nevoie de un CV în format PDF și de un videoclip de maxim 30 de secunde în care să îți fie vizibilă fața și în care să raspunzi la urmatoarea intrebare: De ce te consideri persoana potrivită pentru a reprezenta firma noastră și pentru a comercializa produsele noastre?
  Toate informațiile furnizate în acest formular vor fi supuse procesării în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și cu termenii și condițiile disponibile pe site-ul nostru veziv.ro. Videoclipul furnizat, în cazul în care solicitantul nu este considerat compatibil cu postul oferit, va fi șters în termen de maxim 48 de ore de la data depunerii cererii pentru ocuparea postului în cadrul companiei noastre. În cazul în care candidatul este selectat pentru poziția pentru care a aplicat, videoclipul va fi reținut până la încheierea procedurii de recrutare, dar nu mai mult de 14 zile lucrătoare. După finalizarea procedurii de recrutare, acesta va fi șter

  Aproape am terminat. Ajută-ne cu un răspuns la următoarele întrebări.


  3. Ținând cont că lucrăm doar cu persoane juridice, este foarte important să știi să verifici o firmă și să înțelegi ce este un S.R.L. Prin urmare, răspunde la următoarele întrebări. (Pentru a putea răspunde la aceste întrebări, va trebui să cauți câteva informații de bază despre noi.)

  Încarcă un videoclip de maxim 30 de secunde în care fața ta să fie vizibilă și răspunde la următoarea întrebare: De ce te consideri potrivit/a pentru a reprezenta firma noastră și pentru a promova produsele noastre?

  Încarcă CV-ul care să includă detalii despre experiența ta anterioară și educația ta.
  FOLLOW US